smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Lecția #13 Email clinică stomatologică: 10 reguli obligatorii în e-mail marketing

email clinica stomatologica

 

E-mail Marketing  reprezintă un  canal eficient de îmbunătățire a afacerii tale, reprezentând o soluție care are efecte pe termen mediu si lung.

 

Cu o listă mare, ai posibilitatea să te conectezi costant cu mii de pacienți interesați de serviciile tale prin intermediul a câteva click-uri. De aceea, E-mail Marketing reprezintă o oportunitate excelentă pe care alte canale de comunicare nu o oferă.

 

Ceea ce îți trebuie este o listă de contacte pe care ai învățat cum să ți-o costruiești, conținut calitativ pe care să îl distribui și muncă permanentă pentru a-ți îmbunătăți constant performanțele.

 

Dacă până acum nu ai început să utilizezi acest tip de marketing, este momentul să începi să îți creezi o listă de abonați.

 

Având în vedere că este un proces complex, astăzi îți vom prezenta câteva reguli generale pe care trebuie să le iei în considerare pentru ca acest canal să fie unul funcțional:

 

  • Alege o nișă și o sub-nișă pentru listele tale din platformă (acest lucru te va asigura că identifici ușor problemele specifice și vei putea realiza conținut focusat pe oferirea de soluții potrivite)
  • Selectează un tip de campanie de E-mail Marketing – Profit direct, Construirea unei imagini puternice a clinicii tale sau un hibrid între cele două.
  • Creează un magnet de lead-uri prin care să oferi soluții la problemele nișei pe care ai ales-o
  • Realizează o pagină prin care să convertești vizitatorii în abonați
  • Alege câteva modele de e-mail-uri pe care să le implementezi în campaniile tale (diversitatea te ajută să testezi care este modelul la care raspunde cel mai bine audiența ta)
  • Scrie fiecare e-mail urmând sfaturile utile din cursurile anterioare
  • Realizează o automatizare de 30 de zile pentru a iniția o legătură strânsă cu abonații tăi
  • Trimite mesaje de fiecare dată când ai conținut nou de furnizat
  • Experimentează mai multe metode de a aduce trafic către conținutul tău și a aduna abonați noi
  • Urmărește și analizează statisticile cu privire la pagina de conversie, subiect și conținutul trimis (Acest lucru îți va permite să cunoști ce conținut este potrivit pentru nișa ta și astfel îți vei îmbunătăți constant performanțele)

 

Dacă ești focusat pe furnizarea de conținut valoros către cei interesați, acest lucru va avea un impact pe termen lung pentru succesul afacerii tale.

 

Este atât de simplu dacă urmezi informațiile prezentate în acest curs și realizezi conținut de calitate. Acționează și vei vedea rezultate.

 

Vrei să te ajutăm?

 

Alege unul dintre planurile de mai jos:

 

Planul Go Faster este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la început de drum sau pentru cele care doresc să atragă rapid un număr cât mai mare de pacienți.

 

Planul Be Stronger este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt într-un mediu foarte competitiv, iar acum își doresc să se diferențieze pe piață pentru a atrage mai ușor pacienți.

 

Planul Play Bigger este pentru Cabinetele sau Clinicile Stomatologice care au un flux normal de pacienți, însă acum își doresc să treacă la următorul nivel.

 

Planul Total Domination este pentru Clinicile Stomatologice care au cunoscut o creștere importantă în ultimii ani, iar acum își doresc să fie numărul 1 pe piață.