smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Transformă-ți cabinetul stomatologic într-o experiență pozitivă pentru pacient

 

Vizita la cabinetul stomatologic după redeschidere este momentul tău pentru a străluci și a oferi o experiență uimitoare pentru pacienții tăi. A face o impresie excelentă depinde în primul rând de modul în care îi faceți să se simtă în timpul programării și nu trebuie să vă coste mulți bani pentru a face asta.  

 

Gândiți-vă la un exercițiu de grup, prin care ghidați echipele cabinetului stomatologic să identifice unde trebuie îmbunătățit mediul lor de lucru. La final, echipa întocmește o listă de îmbunătățiri împărțite în trei categorii: fără costuri, costuri reduse și costuri ridicate.

Indiferent de îmbunătățiri sau schimbările pe care le decideți să le aduceți clinicii voastre, acestea ar trebui să fie concentrate pe modul în care îi fac pe pacienți să se simtă.

 

Faceți-vă pacienții să se simtă bineveniți

 

Încercați să vă vedeți clinca prin ochii pacienților voștri și imaginați-vă cât de bineveniți se simt când ajung la clinică.   

Scările au fost măturate? Este geamul de la ușa de la intrare curat și fără amprente? Scaunele din recepție sunt uzate? Cât de aglomerată este zona de recepție? În calitate de proprietar sau angajat al clinicii, este ușor să treceți cu vederea problemele pe care le vedeți de mai multe ori și să le acceptați în felul în care sunt.

 

Faceți-vă pacienții să se simtă în siguranță

 

Pacienții care vă vizitează clinica fac acest lucru cu încrederea că li se oferă cel mai sigur tratament posibil. Dar dacă intră într-o clinică în care pliantele promoționale expuse sunt învechite, lucrările de artă atârnă strâmb sau există mese / scaune deteriorate, le poate trimite un semnal puternic că nu prea acordați atenție detaliilor. Și asta poate duce la îngrijorările legate de controlul infecției.  

 

Menținerea aspectului clinicii la cerințele actuale și care să prezinte siguranță este, de asemenea, importantă, mai ales acum. Dacă vă asigurați pacienții că ați implementat toate procedurile de  siguranță împotriva infectării cu COVID-19, dar totuși pereții clinicii sunt încă acoperiți cu tapet învechit, afirmațiile voastre nu vor avea credibilitate. Nu este necesară o renovare totală a spațiului, dar o simplă reorganizare a obiectelor necesare, eliminându-le pe cele mai puțin necesare din clinică pot face minuni. Și, bineînțeles, nu uitați de schimbările evidente pe care trebuie să le faceți, cum ar fi adăugarea dezinfectanților, stickerelor privind distanțarea socială, covoraș antibacterian, etc.

 

Faceți-vă pacienții să se simtă confortabil

 

Purtarea măștilor și a echipamentelor suplimentare este necesară, dar poate crea, de asemenea, o senzație foarte incomodă pentru pacienți. Încercați să echilibrați confortul atmosferei de la clinică. Pune muzică de fundal liniștitoare. Așezați scaunele din sala de așteptare distanțate. Asigurați-vă că temperatura este la un nivel confortabil. Adăugați plante. Înlocuiți afișele promoționale de pe perete cu decoruri pitorești sau amuzante. Folosiți aromaterapie pentru a oferi clinicii un miros relaxant.

 

Vrei să te ajutăm?

 

Alege unul dintre panurile de mai jos:

 

Solicită un Plan de Marketing pentru Clinica ta Stomatologică

 

Planul Go Faster este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la început de drum sau pentru cele care doresc să atragă rapid un număr cât mai mare de pacienți.

 

Planul Be Stronger este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt într-un mediu foarte competitiv, iar acum își doresc să se diferențieze pe piață pentru a atrage mai ușor pacienți.

 

Planul Play Bigger este pentru Cabinetele sau Clinicile Stomatologice care au un flux normal de pacienți, însă acum își doresc să treacă la următorul nivel.

 

Planul Total Domination este pentru Clinicile Stomatologice care au cunoscut o creștere importantă în ultimii ani, iar acum își doresc să fie numărul 1 pe piață.