smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Site-urile cabinetelor stomatologice pentru o lume post-COVID

coronavirus si stomatologia

 

Site-ul web al cabinetului vostru stomatologic este fără îndoială fundamentul strategiei de marketing. Iar, într-o lume post-COVID, este posibil ca această fundație să fie construită mai puternic decât înainte.

 

Prioritățile pacienților s-au schimbat drastic în ultimele luni, iar site-ul vostru web care a generat odată un flux constant de noi pacienți poate fi mai puțin eficient (și poate chiar întoarce unii pacienți) dacă nu ajustați site-ul în consecință.

 

Actualizați-vă textul și conținutul vizual pentru a fi sensibil la noul normal

 

Atenția tuturor este concentrată acum asupra securității și controlului infecțiilor. Dacă distanțarea socială și purtarea măștilor devin treptat „normale”, orice conținut de pe site-ul vostru care aparent nu ține cont de controlul împotriva infectarii cu virusul COVID-19 poate fi considerat necorespunzător.

 

Asta nu înseamnă că trebuie să purtați o mască pentru fotografia de profil, dar orice imagini sau videoclipuri care prezintă membrii echipei aflați în imediata apropiere a unui pacient fără a purta EPP corect pot aduce semne de întrebare pentru potențialii pacienți.

 

Asigurați-vă că aveți pe site o pagină care prezintă măsurile de control împotriva infecțiilor

 

Chiar și pacienții care nu au avut nicio ezitare cu privire la vizitarea clinicii voastre, va trebui să aiba certitudinea că vin intr-un mediu sigur pentru realizarea tratamentelor stomatologice. Dacă nu aveți deja una, adăugați o pagină pe site-ul vostru web cu o explicație detaliată a procedurilor actualizate. Includeți imagini și videoclipuri pentru a-i face și mai ușor să înțeleagă precauțiile extreme pe care le luați.

 

Colectați și afișați recenzii pentru a demonstra că pacienții vostri au încredere în clinica voastră

 

Poate dura mai mult decât realizarea unei descrieri a site-ului web pentru a convinge pacienții că, clinca voastră este cea mai sigură opțiune atunci când vine vorba de îngrijirile stomatologice. Postați mărturii de la pacienții care au fost încântați de nivelul de îngrijire și precauție pe care le-ați oferit. Vor fi mult mai convingători decât orice scrieți voi înșivă.

 

Permiteți pacienților să facă mai mult online

 

Oamenii s-au adaptat și au găsit modalități de a face totul online, de la muncă la cumpărături alimentare și până la petreceri de naștere. Chiar și după ce problemele de siguranță scad, pacienții vostri vor aprecia comoditatea de a putea face mai multe sarcini legate de programare online, iar orice lucru care le cere în continuare să petreacă timp la recepție poate părea o problemă, dacă nu un risc pentru sănătate.

 

Adăugarea formularelor digitale, plata sigură a facturilor și programarea online vor oferi pacienților vostri un control mai mare asupra planificării propriilor tratamente stomatologice și îi poate încuraja să fie mai proactivi în ceea ce privește sănătatea lor dentară.

 

Adăugați un chat pentru a răspunde la întrebări

 

Pe măsură ce oamenii se întorc la serviciu, programele lor pot fi mai puțin flexibile și găsirea timpului pentru a apela la clinica în timpul orelor normale de lucru poate fi o provocare. Dacă aveți o funcție de chat pe site-ul vostru web, le permite să vă contacteze în orice moment al zilei. Puteți configura un robot de chat automat pentru a răspunde la întrebările cele mai frecvente sau solicitați numele lor și informațiile de contact, astfel încât voi sau un membru al echipei să răspundeti personal imediat ce puteți.

 

Educați pacienții despre necesitatea îngrijirii stomatologice

 

Cu bugete mai stricte, mulți pacienți vor subestima importanța programărilor pentru îngrijiri preventive și le vor amâna pentru a cheltui veniturile în altă parte. Folosiți-vă blogul (cu un ajutor din partea Social Media) pentru a le reaminti că vizitele stomatologice sunt întotdeauna importante, mai ales dacă doresc să prevină un tratament mai scump care rezultă din îngrijirea neglijată.

 

Promovează modalitățile prin care îi poți ajuta financiar

 

Pe partea înclinată a monedei, pentru pacienții care cântăresc nevoia de îngrijiri stomatologice împotriva cheltuielilor sale, oferind modalități de a reduce costurile sau de a face plățile mai gestionabile, îi pot convinge să continue.

 

Asigurați-vă că site-ul vostru este găsit cu ușurință

 

SEO evoluează în permanență și apar noi fraze de căutare care vor căpăta popularitate, fraze care evoluează din nevoile repriorizate ale pacienților. Expresiile de cuvinte cheie cu coadă lungă care cuprind subiecte de siguranță și accesibilitate legate de cabinetele stomatologice pot începe să genereze mai mult volum de căutare în această perioadă.

 

Vrei să te ajutăm?

 

Alege unul dintre planurile de mai jos:

 

Solicită un Plan de Marketing pentru Clinica ta Stomatologică

 

Planul Go Faster este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la început de drum sau pentru cele care doresc să atragă rapid un număr cât mai mare de pacienți.

 

Planul Be Stronger este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt într-un mediu foarte competitiv, iar acum își doresc să se diferențieze pe piață pentru a atrage mai ușor pacienți.

 

Planul Play Bigger este pentru Cabinetele sau Clinicile Stomatologice care au un flux normal de pacienți, însă acum își doresc să treacă la următorul nivel.

 

Planul Total Domination este pentru Clinicile Stomatologice care au cunoscut o creștere importantă în ultimii ani, iar acum își doresc să fie numărul 1 pe piață.