smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Modul în care medicii stomatologi pot ajuta în timpul COVID-19

 

Când eram mic și vedeam lucruri înfricoșătoare la știri, mama îmi spunea: Caută ajutoare. Vei găsi întotdeauna oameni care ajută. ” - Fred Rogers

 

Este posibil ca epidemia COVID-19 să ne facă pe toți să ne simțim puțin neputincioși acum, dar domnul Rogers avea dreptate. Există întotdeauna oameni care răspund la apel pentru a-i ajuta pe ceilalți.

 

Simțiți nevoia să faceți mai multe? Ca dentist, vă aflați într-o poziție unică în care îi puteți ajuta pe ceilalți în moduri în care nimeni altcineva nu le pot face.

 

Ajutați-vă pacienții care au nevoie de îngrijiri urgente.

Cu restricțiile actuale care permit stomatologilor să trateze doar cazurile de urgență, veți avea o oportunitate extraordinară de a fi acolo pentru pacienții voștri atunci când au cel mai mult nevoie de voi. Faceți orice pas posibil pentru a face ca vizita la clinica voastră să le asigure siguranță.

 

Asigură-i înainte de vizita lor, explicându-le măsurile de precauție pe care le luați și, de asemenea, anunțați-i exact la ce se pot aștepta la sosirea lor, mai ales dacă depistați pacienți care s-au expus recent la o posibilă infectare cu COVID-19 sau dacă prezintă simptome înainte de tratament.  

 

Chiar dacă nu sunteți deschis pentru toate tipurile de intervenții stomatologice, faceți-vă accesibil pentru situațiile de urgență, pentru a aborda problemele pacienților și a oferi îndrumări pentru opțiunile lor de tratament.  

 

Ajutați-vă pacienții care amână programările non-urgente.

Pentru acei pacienți care nu au probleme urgente sau au probleme care pot aștepta, utilizați e-mailul, Social Media și blogul pentru a-i educa despre îngrijirea preventivă și tratamentul la domiciliu pentru probleme minore. De asemenea, utilizați apeluri video, mesaje text, apeluri telefonice, e-mail sau orice este nevoie pentru a avea conversații care să abordeze preocupările lor personale.  

 

Ajutați-vă pacienții care nu își pot permite îngrijiri stomatologice.

Când lucrurile revin la „normal”, este foarte posibil să găsiți un număr semnificativ de pacienți aflați în șomaj sau într-o situație dificilă din punct de vedere financiar. Începeți să vă gândiți acum la modalități de a face îngrijirile stomatologice accesibile pentru ei cu planuri de plată flexibile.

 

Ajutați-vă colegii.

Dacă alte clinici stomatologice din cartierul vostru au fost nevoite să închidă și nu sunt în măsură să accepte nici programările de urgență, adresați-vă către acești medici stomatologi și oferiți-vă  să îi ajutați temporar pe pacienții acestora pentru a le oferi îngrijirile de urgență de care au nevoie.  Creați un plan împreună pentru a comunica cu ușurintă progresul tratamentului atunci când se întorc înapoi la clinica colegului vostru.  

 

Ajutați-vă comunitatea.

Dacă clinica ta este complet închisă, ia în considerare donarea măștilor, mănușilor și a altor materiale de control al infecțiilor către spitalele locale, case de îngrijire medicală sau alte instituții care se confruntă cu deficiențe. Puteți găsi, de asemenea, oportunități de a vă dona timpul la unitățile de asistență medicală, prin voluntariat.

 

Ajută la oprirea răspândirii COVID-19.

Mai presus de toate, ajutați la combaterea focarului de COVID-19. Exersati distanțarea socială, igiena bună și o judecată bună pentru a vă proteja familia, prietenii și vecinii. Acum este, de asemenea, un moment bun pentru a vă adresa pe e-mail pacienților pentru a-i educa în prevenire.

 

Vrei să te ajutăm?

 

Alege acum unul dintre planurile de mai jos:

 

Planul Go Faster este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la început de drum sau pentru cele care doresc să atragă rapid un număr cât mai mare de pacienți.

 

Planul Be Stronger este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt într-un mediu foarte competitiv, iar acum își doresc să se diferențieze pe piață pentru a atrage mai ușor pacienți.

 

Planul Play Bigger este pentru Cabinetele sau Clinicile Stomatologice care au un flux normal de pacienți, însă acum își doresc să treacă la următorul nivel.

 

Planul Total Domination este pentru Clinicile Stomatologice care au cunoscut o creștere importantă în ultimii ani, iar acum își doresc să fie numărul 1 pe piață.