smile@marketdent.ro +40 766 320 209

3 Elemente-cheie ale organizării cabinetului tău stomatologic în STAREA DE ALERTA

stare de alerta cabinet stomatologic

 

Starea de urgenţă s-a încheiat, iar în prezenta stare de alertă instituită oficial, clinicile şi cabinetele stomatologice s-au redeschis şi pentru alte probleme decât urgenţele. În situaţia curentă, mecanismul de funcţionare a clinicii tale trebuie să fie unul de precizia unui ceas elveţian.

 

Există 3 elemente-cheie ale bunei gestionări a activităţii clinicii stomatologice:

 

Prioritizarea corectă şi atentă a programărilor

În perioada curentă, se aşteaptă un flux mare de pacienți, dintre cei care au tratamente complexe în desfăşurare, deja amânate. La care se adaugă urgenţele, dar şi pacienţii ce necesită doar consulturi regulate.

 

Aşadar, gestionarea programării pacienţilor va fi crucială pentru buna funcţionare a clinicilor şi pentru satisfacţia pacienţilor.

 

Informarea şi respectarea fiecărei reguli de prevenţie a răspândirii COVID-19 în clinicile stomatologice

Această aglomerare se suprapune situaţiei deosebite cauzate de pandemia de COVID-19.

 

Nu este vorba doar de tensiunea creată, ci mai ales de avalanşa de informaţii noi, ce apar regulat, de modificări, actualizări, ce necesită atenţia ta.

Pentru a pune în aplicare în mod corect noile reglementări, ce se modifică frecvent, în funcţie de stadiul pandemiei, trebuie să fii mereu informat la zi.

 

Comunicarea cu membrii echipei tale este esenţială pentru asigurarea aplicării întocmai a acestor reguli.

Puneţi institui reguli suplimentare, căci excesul de zel nu a stricat nimănui, nu există măsuri prea stricte de prevenire a îmbolnăvirii, ci doar măsuri respectate.

 

Dacă măsurile vi se par exagerate, gândiţi-vă cum ar fi ca întreaga clinică să se închidă pentru că aţi avut un caz de îmbolnăvire, sau chiar mai multe.

 

Am pregătit pentru tine un rezumat uşor de de parcurs, al recomandărilor legale în perioada de stare de alertă, în vigoare începând de la 15 mai, aici.

 

Comunicarea online cu pacienţii

Este momentul în care:

  • trebuie să comunici informaţii importante, pe care îţi doreşti ca pacienţii să le înţeleagă şi respecte, iar cea mai facilă metodă este comunicarea în masă, online.

 

  • trebuie să inspiri pacienţilor încredere şi siguranţă. Clinica ta să se evidenţieze prin măsurile stricte de prevenire a îmbolnăvirii, prin echipamentele de protecţie de calitate şi tehnologiile de dezinfectare utilizate. 

 

Trebuie să te evidenţiezi, să îţi promovezi principiile şi tehnologiile, altfel poţi pierde din pacienţi, în favoarea clinicilor care îşi promovează activ existenţa măsurilor stricte privind dezinfectarea, tehnologiile de vârf utilizate, modernitatea sediilor. 

 

Pacienţii sunt mult mai prezenţi online şi nu doar pentru cumpărături online.

 

Mulţi pacienţi, de toate vârstele, au descoperit cu această ocazie lumea atractivă a mediului online, iar cei deja familiarizaţi cu el şi-au intensificat activitatea online.

 

Postările pe Facebook, articolele de Blog şi orice fel de comunicare online cu pacienţii este benefică pentru dezvoltarea unei reputaţii, păstrarea pacienţilor şi atragerea altora noi.

 

Ţi-am pregătit aici un articol interesant din care vei afla exact cum să stai conectat cu pacienţii tăi în perioada stării de alertă.

 

Fii alături de pacienţi!

Noi vom fi alături de tine, pas cu pas, pentru a te informa şi a te îndruma în această perioadă dificilă.

 

Vrei să te ajutăm?

 

Alege unul dintre planurile de mai jos:

 

Solicită un Plan de Marketing pentru Clinica ta Stomatologică

 

Planul Go Faster este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la început de drum sau pentru cele care doresc să atragă rapid un număr cât mai mare de pacienți.

 

Planul Be Stronger este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt într-un mediu foarte competitiv, iar acum își doresc să se diferențieze pe piață pentru a atrage mai ușor pacienți.

 

Planul Play Bigger este pentru Cabinetele sau Clinicile Stomatologice care au un flux normal de pacienți, însă acum își doresc să treacă la următorul nivel.

 

Planul Total Domination este pentru Clinicile Stomatologice care au cunoscut o creștere importantă în ultimii ani, iar acum își doresc să fie numărul 1 pe piață.