smile@marketdent.ro +40 766 320 209

Lecția #14 Branding clinică stomatologică: 8 lucruri pentru care oamenii plătesc

branding clinica stomatologica

 

Atunci când ești la început de drum în marketing poate părea destul de dificil de identificat ce anume dorește audiența, cum trebuie să fie conținutul, ce subiecte trebuie abordate, branding clinica stomatologica sau când se furnizează materialele în funcție de specificul lor.

 

Multe dintre aceste aspecte pot fi aflate și prin testarea mai multor variante, dar în unele cazuri, acest lucru reprezintă o pierdere de timp.

Dacă respecți anumite sfaturi, reguli sau ponturi pe care alți oameni de marketing le-au aplicat și testat deja, munca va fi una mult mai puțin dificilă.

 

Același scop îl are și aceste text care prezintă 8 lucruri pentru care oamenii plătesc, iar dacă vei încerca să le adaptezi, potențialii pacienți vor deveni cu siguranță pacienți.

 

1. Secrete sau tratamente inovatoare pentru problemele cu care se confruntă;

Atunci când ei caută soluții e posibil să încerce în mai multe locuri. Dacă le arăți că tratamentele furnizate de către tine sunt unele pe care nu le întâlnește oriunde sau că ai investit în cele mai noi tehnologii, mai mult ca sigur îi vei convinge.

 

2. Informații sau soluții de pus în practică acasă pentru definitivarea tratamentului din cabinet;

Acest lucru le arată că au susținere indiferent că se află în cabinet sau acasă, demonstrează empatie din partea ta și a echipei tale, iar acest lucru va înclina foarte mult balanța în favoarea ta când pacientul va fi nevoit să aleagă unde va urma tratamentul.

 

3. Acces prioritar la anumite tratamente;

Prioritatea pentru anumite tratamente este un aspect pentru care foarte mulți pacienți sunt dispuși să plătească deoarece ei caută soluții cât mai rapide de rezolvare ale problemelor lor. Faptul că le oferi șansa de a beneficia de aceste servicii înaintea altora are un efect psihologic ce îi determină să acționeze imediat.

 

4. Acces la servicii rezervate doar pentru anumite categorii privilegiate;

Atunci când ne raportăm la tratamente complexe și în general costisitoare este bine să accentuezi faptul că nu oricine are posibilitatea să opteze pentru ele, iar cei care își permit, vor face tot posibilul să se încadreze în categoria care are acces.

 

5. Beneficii pentru pacienți fideli sau anumite grupuri restrânse;

Pacienții fideli sau calitatea de membru într-o anumită categorie restrânsă este un alt aspect care influențează luarea unei decizii. Pune accent pe beneficiile pe care le are membrul unui astfel de grup restrâns și vei stârni, cu siguranță, curiozitatea pacienților.

 

6. Tratamente de o calitate premium;

Este bine să prezinți mai multe alternative pentru rezolvarea unei anumite probleme, iar acest fapt îi va determina pe pacienți să depună efort pentru a putea alege varianta cea mai calitativă dintre toate.

 

7. Tratamente personalizate

Puțină atenție la cerințele pacienților tăi îți va oferi posibilitatea să le pui la dispoziție o soluție care se pliază perfect pe nevoile acestora. Ai grijă să evidențiezi că soluția oferită este personalizată și vei vedea imediat cum crește interesul lor.

 

8. Rezultate rapide cu minim de efort

Pune accent pe faptul că ești la dispoziția fiecărui pacient în parte și că soluția oferită nu necesită prea mult efort din partea pacientului. Descrie procesul, tehnologie și orice acțiune pe care o faci pentru ca pacientul să observe clar că rezultatul necesită efort, dar nu din partea lui.

 

Vrei să te ajutăm?

 

Alege unul dintre planurile de mai jos:

 

Planul Go Faster este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la început de drum sau pentru cele care doresc să atragă rapid un număr cât mai mare de pacienți.

 

Planul Be Stronger este pentru Cabinetele Stomatologice care sunt într-un mediu foarte competitiv, iar acum își doresc să se diferențieze pe piață pentru a atrage mai ușor pacienți.

 

Planul Play Bigger este pentru Cabinetele sau Clinicile Stomatologice care au un flux normal de pacienți, însă acum își doresc să treacă la următorul nivel.

 

Planul Total Domination este pentru Clinicile Stomatologice care au cunoscut o creștere importantă în ultimii ani, iar acum își doresc să fie numărul 1 pe piață.